2011. szeptember 19., hétfő

Global Money Factory

Egyszeri kis befektetéssel megalapozhatod a saját és a szeretteid jövõjét!


Egyszerû megszokott üzlet, csak a kispénzû emberek eddig nem jutottak hozzá az ilyen lehetõségekhez!

Nem egy befektetõ lett megkeresve, hanem zárt befektetõi csoportot hozunk létre.

A zárt befektetői csoport tagjai az alapító tagok, akik egyszeri 15 dollár befizetésével járulnak hozzá egy az egész világon eredményesen használható, egyedi felépítésû és profilú oldal-rendszer létrehozásához (több fizetnivaló nincs!), utána pedig a létrehozott oldalrendszer profitjából rendszeresen részesülnek, havi osztalék formájában!

Teljesen egyedülálló nemzetközi oldal-rendszert hozunk létre ami hétköznapi dolgokat könnyíti meg jelentõsen és a valós gazdaságban ad lehetõségeket megtakarításra, vagy profitra függetlenül attól, hogy a világ mely pontján él és milyen a társadalmi helyzete a látogatónak.

15 dollár befizetésével már jogot szerez az alapító tag a létrehozott oldal-rendszer profitjából a rendszeres havi osztalékra, a  továbbajánlásra és annak jutalékaira!

Az oldal profitjának a 40%-a kerül felosztásra az alapító tagok között a hozzájárulásuk arányában!
Ez ugyanaz a mértékû osztalék, mint 1 nagybefektetõ esetén lenne!

Várhatóan 200.000 alapító tagra van szükség az oldal teljes beindulásához, utána lezárul az alapító tagok regisztrációja!


12000-15000 aktív alapító tagsági státusznál elkezdjük az első országok oldalainak készítését és indítását folyamatosan.

Az elindított országonkénti aloldalak profitjából az osztalékok és a jutalékok jóváírása is elkezdődik!

Az alapító tagok regisztrációja az utolsó ország oldalának indításakor zárul véglegesen!


Minden országból kellenek alapító tagok, mert minden országból szükség van munkatársakra akik az adott ország nyelvét és az ott élő emberek szokásait is jól ismerik (1 magyarul jól beszélő kapcsolattartó munkatárs is kell!).
(Természetesen külön díjazásért!)


Munkatárs csak alapító tag lehet!

Az osztalék folyamatosan, az oldal látogatottságával és az azzal járó profit növekedéssel arányosan növekedik és jogi procedúra nélkül örökölhetõ.

Itt mindenki jól jár, de az jár a legjobban, aki a létrehozott rendszer profitjából is részesül havi osztalék formájában!

Még most mindenkinek lehetõsége van erre a magas hozamú befektetésre!Biztos a befektetés mert:
Magánszemély áll a GMF mögött, tehát teljes felelősséggel tartozik a föld minden országában, mivel már sok országban vannak, de mindenhol lesznek alapító tagok és munkatársak.

Nem tud lelépni sehova a GMF tulajdonosa, mert mindenhol bezárnák csalásért, míg egy KFT például 3millió forint letét elbukásával (amire általában első az apeh) törvényesen leléphet.


Több lehetõség van a magasabb havi osztalék elérésére is:
  • Aki több pénzt képes és szeretne befektetni vagy a családtagjainak is jövedelmet akar teremteni, annak lehetõsége van több fiók létrehozására és így több alapító tagsági státusz megváltására.( Az első ország oldalának indításáig van ez a lehetőség! )
  • Aki nem képes többet befektetni, de szeretne magasabb mértékû osztalékot kapni, annak a továbbajánlás jutaléka azonnali jövedelmet teremt és a késõbbi osztalék mértékét is akár a sokszorosára növelheti!

Nem kötelezõ a továbbajánlás!

 Az osztalék a 15 dollár befektetésére már jár!

A továbbajánlás jutalékai:

    * 1. szintű ajánlottak utáni jutalék $2/fő + 1 bónusz

    * 2. szintű ajánlottak utáni jutalék $1/fő

    * 3. szintű ajánlottak utáni jutalék $0.5/fő

    * 4. -  13. szintű ajánlottak utáni jutalék $0.25/főA továbbajánlással szerzett jutalékok kifizetése $20 elérésétől Alertpay számlára történik a kikéréstől számított 24 órán belül!

Korlátlan számú közvetlen (1. szintű) ajánlott lehet, vagyis szélességében korlátlan, mélységében 13 szintes a jutalék elérhetősége.


IP és egyéb ütközés nincs!

Ez azt jelenti, hogy egy gépről, egy email címmel, egy Alertpay  címmel többen is regisztrálhatnak, válhatnak alapító taggá a
$15/fő tagsági díj egyszeri megfizetésével.

Érdemes a bónuszok számát növelni, mert a közösségi oldal havi osztaléka végig a most összegyűjtött bónuszok arányában lesz kifizetve!

Most még jó lehetőség van a bónuszok megszerzésére, sokszorosára növelhető a később induló közösségi oldal havi osztaléka!


Példa, hogy miért éri meg több bónuszt szerezni:
Amikor 5 bónuszra 500 dollár jár az adott hónapra, akkor 50 bónuszra 5000 dollár fog járni.
Az mindegy, hogy státuszok vásárlásával, vagy munkával teremtette valaki elõ a bónuszokat.


Hamarosan várható az első oldalak indulása, amelyekhez országonként a munkatársakat is keressük.

A munkatársak további, az osztaléktól független munkatársi jutalékban és egyéb előnyökben részesülnek!